40 63 16 63

Ventilation og indeklima

Ventilation og indeklima

Luften i huset

En hver husejer ved hvor vigtig et godt indeklima er for et hus, ikke kun for familiens skyld men for også for naturens skyld. Vi tilbringer meget af vores tid i hjemmet indendørs, og her bliver luften hurtigt påvirket af, hvad vi laver inde i huset, alt lige fra mados, til tumlende børn har en effekt på vores indeklima, derfor er det også meget vigtigt, at huset har en ordentlig ventilation.

Et Genvex anlæg kan hjælpe med, ikke kun at skabe et godt indeklima, men også at skabe et godt klima i din økonomi. Det gode ved en god ventilation er, at den fugtige luft hele tiden bliver skiftet ud, hvilket er med til at bekæmpe mug og andre former for svamp. Anlægget udnytter boligens eksisterende varme, til at skabe en god ventilation i hele huset, dette betyder samtidig en billigere bolig opvarmning, hvilket resultere i en mindre varmeregning.

Regler om ventilation i boligen

Lovgivningen i Danmark siger, at alle ny byggede huse skal have en god ventilation. Din autoriserede VVS installatør kan hjælpe med, at installere anlægget, samt rådgive dig om hvilket anlæg passer bedst til dit hjem, så din bolig opfylder alle de forskellige krav.

Ring til os 40 63 16 63