40 63 16 63

Jyske VVS-installatører danner frit servicefirma inden for energisektoren

Jyske VVS-installatører danner frit servicefirma inden for energisektoren

Henry Bjerg A/S – VVS firma er netop blev medejer og aktiv i nyt jysk samarbejde.

Bedre kundeservice, uafhængighed og specialistviden er nogle af fordelene.

Konkurrencen på servicemarkedet skærpes i disse år. Store nationale og internationale aktører presser på for at inddæmme såvel private forbrugere såvel som det offentlige og det private erhvervsliv. En række frie og selvstændige vvs- installatører og smedemestre i det jyske har derfor taget initiativ til at gå sammen i kampen om servicekunderne. Specialistviden om olie- og gasfyrsservice, biobrændselsanlæg, sol- og jordvarme er en nødvendighed for at give kunderne den bedste service.

Derfor er den lokale VVS- firma Henry Bjerg A/S gået med i samarbejdet Lygas Energiteknik Vest.

”VVS – og energibranchen er i dag et højteknologisk område, og det bliver stadig mere komplekst. Udviklingen går så hurtigt, at det er vanskeligt for os som enkeltstående installatør at være 100% opdateret på servicefeltet, men den faglige udfordring håndterer Lygas Energiteknik fremover ”, fortæller Henry Bjerg tidligere indehaver af Kückelhahn´s Eftf. Og Vestergades Smede & VVS, som netop er blevet medejer af Lygas Energiteknik Vest. ”Vi er en større samling af jyske fagfolk, som kunne se udfordringen og fornuften i at arbejde sammen på dette meget kundevigtige område. Vi arbejder tæt sammen med Lygas Energiteknik på Sjælland, som har mange års erfaring som professionelt servicefirma, så man kan egentlig godt kalde det et landsdækkende samarbejde”, siger Henry Bjerg

Alle kan i princippet være med

Alle jyske og fynske vvs- installatører og smedemestre kan i princippet gå med i samarbejdet som medejere af Lygas Energiteknik Vest. Der er ikke sat loft for, hvor mange ejere der kan være med i det nystartede jyske energiserviceselskab som allerede nu servicerer Jylland og Fyn.

Fri og uvildig rådgivning for kunden, bedre forhold omkring garantiordninger, professionel vagtordning er blot nogle af de kundefordele ejerskabet giver. For Henry Bjerg VVS er den professionelle vagtordning også attraktiv, ligesom bedre leverandøraftaler og adgang til efteruddannelsesmuligheder styrker virksomheden fagligt.

”Vi har fokus på at højne serviceløsningerne til vores mange forskellige kunder uden at blive bundet op på snærende aftaler med grossister og de store energi-selskaber. Når Lygas Energiteknik rådgiver kunden, er det uvildigt og uafhængigt. Skal der efterfølgende udføres reparationer eller opsættes nye anlæg, kan vores gode og trofaste kunder fortsat benytte os og dermed en fagmand de kender, slutter Henry Bjerg

Ring til os 40 63 16 63